mobiele airco in huis, wie heeft tips?

  • 12 April 2017
  • 52 reacties
  • 119678 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1
Gezocht ervaringen met recent aangeschafte mobiele airco voor thuis gebruik. Bedoeld om een deel van het huis koel te houden tijdens warme zomer dagen: doet hij het goed of niet, aanschafprijs, kosten, gebruiksvriendelijk of juist niet, geluid, enz.

52 reacties

Badge

Ik heb een mobiele airco, WHIRLPOOL Eco Silent. Ondanks de nadelen die zo'n apparaat nu eenmaal heeft, ben ik er wel tevreden mee. Koelt goed. Natuurlijk, lawaai, maar als je temperaturen van boven de 30 graden ontvlucht, neem je dat voor lief. In de SILENT stand kan ik erbij slapen, maar dat is natuurlijk individueel bepaald. Verwacht geen geruisloze werking.

Deze WHIRLPOOL heeft één, vrij krankzinnig, nadeel: de display op de afstandsbediening is onleesbaar. Deze krankjoreme tekortkoming is reeds door vele bezitters gesignaleerd.

Kost 400-450 euro.

 

Reputatie 2
Badge +2

Wij hebben verleden jaar een Tristar Ac-5562 gekocht (356 euro). Deze is ‘maar’ 10000 BTU en 2000 BTU minder dan de vorige airco.

Deze airco is wel twee keer beter, gek genoeg. Echt een aanrader. Heel efficiënt houdt hij onze hele grote kamer en keuken koel.

Reageer