Morningstar sleeps Matras: ervaringen?

  • 4 July 2022
  • 15 reacties
  • 936 Bekeken

Goedendag,

Mijn vrouw en ik zijn al een tijd op zoek naar een nieuw matras. Nu lazen wij recentelijk een artikel in de PZC over twee jonge Zeeuwen die claimen het allerbeste matras te hebben  Wij vinden het helemaal geweldig om jonge ondernemers uit de regio te ondersteunen maar vinden het toch ook wel spannend omdat het een beginnend bedrijf is. Er is logischerwijs nog weinig te vinden met betrekking tot reviews. Ik vroeg me daarom af of iemand misschien ervaring heeft met de matrassen? 

Dit zou ons het beetje vertrouwen dat nodig is geven om de aankoop bij Morningstar sleeps te wagen!

Ik hoop dat iemand ervaring heeft en wij zouden dit ontzettend waarderen als dit met ons gedeeld kan worden!
 


15 reacties

Reputatie 6
Badge +4

Als je als bedrijf beweert het beste matras te bieden ben je vast zo overtuigd van je product dat je de consument een redelijke termijn geeft om dit te testen.

De kans dat de consument het matras terug zal geven is tenslotte erg klein als het zo goed is als ze zeggen. Dus ik zou maar eens navragen hoe ze dit regen. Bij meerdere matras merken is deze testperiode er wel van 2 weken tot 100 dagen.

Grappig dat ik deze topic tegenkom. Ik heb afgelopen week het Stellar matras 90 x 200 cm gekocht. Levering: Het opgerolde matras stond de volgende dag al voor de deur in een opvallende verpakking!
Ervaring: Tot nu toe voldoet het matras aan mijn verwachting. (Nou lig ik er pas 4 dagen op, dus kan ik nog geen compleet oordeel vellen.)
Ik zal mijn reactie over een dag of 40 opvolgen.

Grappig dat ik deze topic tegenkom. Ik heb afgelopen week het Stellar matras 90 x 200 cm gekocht. Levering: Het opgerolde matras stond de volgende dag al voor de deur in een opvallende verpakking!
Ervaring: Tot nu toe voldoet het matras aan mijn verwachting. (Nou lig ik er pas 4 dagen op, dus kan ik nog geen compleet oordeel vellen.)
Ik zal mijn reactie over een dag of 40 opvolgen.

Ik ben benieuwd naar de bevindingen!

ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar de bevindingen. In mijn zoektocht naar een nieuw matras ben ik Morningstar Sleeps ook tegen gekomen. Ik vind het verhaal kloppen, alleen blijft het een vrij grote uitgaven. Ook al mag je 100 nachten proefslapen.

Goedendag,

Wil hier toch even mededelen, dat we onze twijfels aan de kant hebben gezet en dat we het Stellar matras hebben gekocht. Inmiddels liggen we hier 4 dagen op en hij voldoet aan alle verwachtingen. Redelijk stevig dat wel, maar dat vinden wij juist wel prettig. Ook leuk om te vermelden. Hij was de volgende dag al geleverd en er zat een heel aangenaam verassing pakket bij. Mijn complimenten aan die jonge Zeeuwen!

Ik ben opzoek naar een nieuw matras omdat ik erg veel last heb van mijn rug. Morningstar Sleeps komt voorbij en ziet eruit als een betrouwbare partij. Ik heb interesse in hun Stellar matras maar twijfel nog wel een beetje. Iemand ervaring met de hardheid van het matras? Ook zie ik dat er twee opties zijn op het gebied van hardheid. De insnede aan een kant zouden iets groter zijn als aan de andere kant. Weet iemand hoe groot de verschillen zijn en wat het effect is op het slaapcomfort?

Ik zie dat @Schütz en @FF Bouwens het matras al hebben. Misschien dat jullie daar iets meer over kunnen vertellen?

Ik probeerde eigenlijk te achterhalen wat het beste baby matras is en toen zag ik deze topic staan. Wij hebben zelf onlangs 2 Stellar matrassen aangeschaft en wij zijn dik tevreden. Absoluut niks op aan te merken. Matrassen werden ook meteen de volgende dag geleverd en ze belden een week later hoe alles was verlopen. Echt een aanrader! 

Reputatie 1

Wat een grap is dit.

Reputatie 1

De enige die echt is op dit forum is JMA. De rest zijn de eigenaren van Morningsleeps zelf. 
Niet alleen laten ze overal nep reviews achter ook beginnen ze dit soort fora om nieuwe klanten te winnen. Je ziet ook dat iedereen (met uitzondering JMA) nog nooit eerder een reactie heeft achtergelaten op het Consumentenbond forum. Weet MorningSleeps dat dit tegenwoordig strafbaar is? https://www.webwinkelkeur.nl/het-verbod-op-fake-reviews-komt-eraan-voorkom-boetes/

Daarnaast is niet alleen de naam van Matt Sleeps gestolen zelfs veel van de website is gewoon rechtstreeks gekopieerd. Ook de Instagram volgers zijn gekocht, of denk je dat meer dan 6000 volgers interesse hebben in een matrasmerk van 3 maanden oud. Let op met dit soort partijen. 

 

 

Reputatie 6
Badge +4

Ik begon hetzelfde te denken. Ook omdat steeds de naam Stellar, de snelle levering enz worden benoemd.

Een (vrijwel) one type fits all-oplossing voor matrassen. Dat is een mooi idee. Lichaamsgewicht? Maakt niet uit! Zij-, buik- of rugslaper? Maakt niet uit! Voorkeuren? Maakt niet uit! In de winkel advies of proberen? Niet nodig!

Je moet er alleen in geloven.

Reputatie 1

@JMA ja het is wel erg doorzichtig. 

Badge

@Lisa82 Ik waardeer dat je het beste met je medemens voor hebt en hen dus waarschuwt waar nodig, maar in dit geval is het wel onterecht. Is het ook niet een beetje vreemd dat jij een bondsbeginner bent (0 reacties) en alleen binnen deze post heb gereageerd over een bedrijf waar je geen affiniteit mee hebt? Ik kan je vertellen dat we er bij Morningstar Sleeps werkelijk alles aan doen om een klant een goed gevoel te geven. Daarover gesproken, wij werken enkel met geverifieerde reviews, dus iedereen krijgt een uitnodiging om ons te beoordelen, zelfs als dit wellicht negatief kan zijn. Dit doen wij om ten eerste te leren van oprechte feedback en ten tweede omdat wij integriteit belangrijk vinden. Vooral omdat het in onze markt soms ver te zoeken is. Concullega’s werken namelijk overwegend met geselecteerde reviews (op uitnodiging), die dus selectief kunnen worden uitgestuurd. De positieve reacties op ons bedrijf zijn daarentegen dus allemaal van echte tevreden klanten en daar hebben wij hard ons best voor gedaan. Ook de snelle levering waar @JMA over spreekt is goed te verklaren. Alle Zeeuwse klanten heb ik namelijk persoonlijk geleverd. Dit is onderdeel van werken aan een goede naam. Daarnaast heb ik klanten ook gevraagd naar hun bevindingen en daarbij gevraagd of zij dit wilde delen op bijvoorbeeld dit forum indien ze hier lid van waren. Het is namelijk vanzelfsprekend dat je werkt aan je naamsbekendheid. Echter zijn de vragen die worden gesteld op dit forum gewoon geplaatst door mensen die oprechte interesse hebben gehad in ons bedrijf.

Mocht je graag meer willen weten over ons bedrijf, dan nodig ik je uit om ons te bellen. Ik, Milan Roelofs, sta je met liefde te woord.

Maar een ding wil ik graag onderstrepen. Geverifieerde uitnodigingen bij Trustpilot betekent dat iedereen automatisch een mogelijkheid krijgt om ons te reviewen. Daar hebben wij geen invloed op.

Reputatie 1

@Morningstar Sleeps Ik heb affiniteit met eerlijke bedrijven. Ik ben een online marketeer en was opzoek naar een matras. In mijn zoektocht kwam ik jullie tegen waaronder dit nep forum dat door jullie is opgezet. Vervolgens viel het mij op dat het hele internet vol staat met gekochte en dus neppe reviews door jullie: matrassencheck,slaaphub,slaapwijzer, best gekozen etc etc. Ook staat er op jullie website een quote van PCZ die verifieerbaar is en duidelijk niet klopt: "Wij denken dat niemand een betere kwaliteit voor deze prijs levert. Daarbij geven ze 10 jaar garantie". Veel bezoekers van dit forum zullen het wellicht niet door hebben en daarom denk ik dat het goed is om ze hierover te informeren. Ik wens je verder veel succes met je business en hoop dat je in de toekomst transparanter en eerlijker te werk gaat.

Dit lijken mij echt vreselijke matrassen die nachtmerries veroorzaken. 🙂

Reageer