Ventilator

  • 29 april 2021
  • 1 reactie
  • 60 Bekeken

Nav een test van ventilatoren in de consumentengids kocht ik in 2020 de MeacoFan 1056 Air Circulator, die heel goed bevalt. In de test stond ook een zuilventilator Koenic KTF 100. Deze wil ik nu bestellen bij Mediamarkt waar hij nu voorradig is.

Tot mijn verbazing bekijk ik de nieuwste test 22 april 2021 op uw website (en de vorige test is niet meer zichtbaar) en komen beide merken helemaal niet meer voor. Kunt u mij uitleggen hoe dit zit? het maakt mij onzeker over een aankoop waarvoor ik juist de Consumentengids raadpleeg!

Graag uw reactie,

Vriendelijk groet,

Ans Kemink (al heel lang lid)


1 reactie

Badge +8

Beste @B. Kemink, dank voor je vraag en welkom op de Community!

Graag leg ik uit hoe dit zit. Omdat we nu een nieuwe testmethode hebben gebruikt, zijn modellen uit deze test niet 1 op 1 vergelijkbaar met de oude test. Wel ongeveer. Een goede ventilator in de vorige test zal nog steeds een goede ventilator zijn. Maar we hebben besloten om niet (alle) modellen opnieuw te testen. De Koenic modellen hebben we helaas niet meegenomen in de selectie. We zijn namelijk gebonden aan een budget en moeten hierdoor helaas ergens een grens trekken qua populariteit/verkrijgbaarheid.

Je hoeft gelukkig niet onzeker te worden over je aankoop. Je hebt de test toen heeft geraadpleegd voor een goed advies, daar is niets aan veranderd door de publicatie van deze test. Maar om verwarring te voorkomen zijn de ‘oude’ resultaten niet meer vindbaar op onze website.

Reageer