Gespecificeerde rekening verpleeghuis

  • 4 April 2019
  • 3 reacties
  • 362 Bekeken

Mijn schoonmoeder zit in een verpleeghuis en omdat ze een buitelandse ziektekosten verzekering heeft, daar haar man voor de Nato werkte, moet zij dus de rekening voor ruim de helft zelf betalen.Omdat ze dementerend is en nog een aantal andere kwaaltjes heeft is er een gedeelte terug te krijgen van de belasting die zij betaald.Nu heb ik de verpleeginstelling gevraagd om een gespecificeerde rekening omdat de belastingdienst dit zo wil maar ik krijg hem niet.Wat kan ik hier tegen doen.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Mogelijk helpt een klacht indienen bij de verpleeginstelling.Ik zou in ieder geval juridisch advies inwinnen, (gratis sla je lid van de Consumentenbond bent): https://www.consumentenbond.nl/juridisch-adviesOf: Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies.Mogelijk kan "De Nationale ombudsman" ook informatie verschaffen hoe te handelen in dit geval:

https://www.nationaleombudsman.nl/waarmee-kunnen-wij-u-helpen
Reputatie 7
Ik zou eerst eens vragen wat de reden is waarom je geen gespecificeerde rekening krijgt, zo lijkt het of men iets te verbergen heeft.
Badge +8
Hi @Johan G., hebben de reacties hier je al iets verder kunnen helpen? Of heb je ergens anders meer informatie kunnen vinden? Ik hoor het graag!

Reageer