Huidig zorgstelsel of Ziekenfonds


Reputatie 2
Badge +3
  • Consumentenbond team
  • 30 reacties
Het huidige zorgstelsel met gereguleerde marktwerking bestaat 10 jaar, maar dat zal voor weinigen reden voor een feestje zijn. De premies en het eigen risico stijgen en door de vele verschillende zorgpolissen ziet de verzekerde door de bomen het bos niet meer. Een meerderheid van de Nederlandse bevolking verlangt terug naar het Ziekenfonds. Waren we ten tijde van het Ziekenfonds inderdaad beter af? Kun jij de zorgpremie en het eigen risico anno 2015 nog opbrengen? Wat moet er gebeuren om de zorg beter betaalbaar te maken?

77 reacties

acht ja ik wil het ook niet onterecht noemen,want de zorgverzekeringen komen natuurlijk altijd geld tekort,Want die willen allemaal met hun 53 met pensioen,En de top van alle zorgverzekeringen willen natuurlijk niet onder de Balkenende norm thuis komen,Mijn conclusie mensen,Trek gewoon weer even U portemonneetje open en spek deze zooi nog even!Ik Blijf het zeggen,DE ZIEKENFONDS MOET TERUG KOMEN, ik heb een voorstel, heel Nederland betaal geen Ziekenfonds premie meer totdat onze Regering de Algemene Ziekenfonds terug in heeft gevoerdEN NEDERLAND MOET UIT DE Europese Unie
Badge
Wat zou er gebeuren als we de verzekeraar melden dat we betalen onder protest. Ik bedoel zodra ik zie dat de premie omhoog. ga ik mijn verzekeraar een melding sturen dat ik onder protest betaal. als 200.000 mensen onder protest betalen. Misschien kunnen we een signaal ffggeven aan de verzekeraars.

Reageer