Misleidende reclame website Hans Anders

  • 7 October 2016
  • 1 reactie
  • 232 Bekeken

Op de website van Hans Anders staan verschillende glazen. Bijvoorbeeld "Professional" voor €120,- en "Excellent" voor €310,- Ik ging van de "Professionals" naar de winkel. Daar blijken de "Professionals" €240,- te kosten. Na onverkwikkelijke discussie in de winkel heb ik de bril toch maar gekocht. Andere klanten konden meegenieten.... Door correspondentie met de klantenservice werd het duidelijk. De "Excellent" is standaard voorzien van anti-spiegel en anti-kras. De "Professional" niet. In de winkel, zo schrijft Hans Anders, wordt de "Professional" alleen met anti-spiegel en anti-kras aangeboden. Toevallig kost dit €120,-. En 120 + 120 is 240.

Door een wel heel vreemde (opzettelijke?) opstelling op de website worden klanten naar de winkel gelokt, waar ze vervolgens €120,- duurder uit zijn dan gedacht omdat ze de glazen niet zonder anti-spiegel en anti-kras kunnen kopen.

In de winkel hebben ze van die mooie onderleggers. Daar komt het bedrag €120,- inderdaad niet op voor.

1 reactie

Heeft Hans Anders alleen maar klanten met slechte ogen, ook een begrip op zich, die de kleine lettertjes niet zo nou nemen, tja je word opgeligt waar je zelf bij bent

Reageer