Beantwoord

zonnebrandtest 2021: Vision en Biodermal

  • 9 June 2021
  • 3 reacties
  • 564 Bekeken

Ik begrijp dat jullie niet alle zonnebrandmiddelen kunnen testen. Maar vorig jaar nav van test middelen van Vision en Biodermal gekocht. Die lijken nu niet of nauwelijks getest. Terwijl ze vorig jaar goed uit de test kwamen. Denk dat ze door de test alleen maar meer verkocht zijn. Zou toch fijn zijn als dat soort middelen het jaar erna terugkomen in de test. Hoe verklaren jullie de lage score van Vision in vergelijking tot vorig jaar?
Daarnaast deed P20 eerder niet mee in test ivm hormoonverstorende stof. Nu doet P20 wel mee. Zijn de ingrediënten dan aangepast?

 

icon

Beste antwoord door Isolda 22 June 2021, 09:55

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 4
Badge +5

Aanvullend op het vorige bericht: willen jullie de volgende keer ook de HEMA zonnebrand testen ? Deze is nl. makkelijk in te smeren. 

Nadat je met Biodermal gesmeerd hebt ga je als een witte zombie over straat. 

Badge +8

Dank voor je vraag! Ik vraag het voor je na bij onze expert, @Lidepi.

Badge +5

Hi @Lidepi, eerder heb je ons een aantal vragen gesteld. Wij hebben inmiddels een terugkoppeling ontvangen die we graag met je willen delen! 

“Biodermal gaf in een laat stadium aan hun zonnebrandmiddel te gaan wijzigen terwijl we eerder  informatie hebben ontvangen dat de producten niet zouden wijzigen. Daarom hebben we Biodermal niet meer kunnen testen. We hopen het zonnebrandmiddel volgend jaar weer te kunnen meenemen in onze test. 

Je stelde verder een vraag over de lagere scrore van Vision in de nieuwe test. Dit jaar hebben wij binnen de zonnebrandtest wat aanpassingen gedaan. Met name in de beoordeling van de milieu impact en de impact van de verpakking waardoor sommige producten een andere score hebben gekregen.

Formules van zonnebrand kunnen regelmatig wisselen. Daardoor kan het zijn dat een product wel geselecteerd wordt als de ingrediënten die wij uitsluiten van deelname na een aanpassing niet meer toegepast zijn.”

Reageer